Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Registrera F-skatt och kom igång med en bra affärsidéOm du någon gång har funderat över hur ditt liv skulle vara som egen företagare så har du en gemensam fundering med många andra. Faktum är att de allra flesta har nog mer eller mindre funderat någon gång hur det skulle vara att bygga en egen verksamhet från grunden istället för att vara anställd. Även de flesta av de mest framgångsrika företagare har någon gång varit anställd någon stans och därmed haft tid att göra denna reflektion.

Men det är inte alltid lika lätt att göra slag i saken. Det kräver ofta ganska mycket att komma igång med en ny verksamhet och det kräver olika mycket beroende på vilken typ av verksamhet det är. Även om du bestämmer dig för att du vill bli din egen chef så måste du ha en bra affärsidé och det är inte alltid så lätt att bara trolla fram på ett ögonblick. Du ska förstås ta dig an en utmaning som du känner att du kan behärska. Ett område där du besitter kompetens som det finns efterfrågan på. Det finns efterfrågan på många olika produkter och tjänster idag och du bör fundera på vad du är bra på.

Idag kan du prenumerera på allt möjligt. Olika företag erbjuder produkter och tjänster som prenumerationer till sina kunder. Fika, smink, djurmat och linser är bara några exempel på vad som erbjuds den svenska marknaden som prenumerationer idag. Olika produkter och boxar kommer mer och mer. För dig som vill starta eget finns det oändliga möjligheter att skräddarsy ett prenumerationserbjudande. Något som just dina kunder vill ha.

Om prenumerationstjänster inte är något för dig finns det förstås andra affärsidéer att ta sig an. Du har kanske stor kunskap och ett stort intresse av sociala medier. Då kan det vara en idé att ge sig in i denna värld som en del av ditt yrkesliv. Om du följer de senaste webbtrenderna och kan varje social kanal på dina fem fingrar. Då är det något för dig. Starta en sociala medier-byrå. 2017 lever vi i en värld av digital teknik och det är få företag på marknaden som inte kommer efterfråga dina tjänster.

Affärsidéer

Utvecklingen i samhället med kosthållningen med en mängd ohälsosam snabbmat i världsomfattande kedjor har bidragit till problem med gluten-och laktosallergier i allt större utsträckning i befolkningen. Detta har gjort att snabbmat är inte längre lika med onyttig mat. Idag kan du starta eget företag och erbjuda en nyttig och lokalproducerad snabbmat. Vill du nischa dig ännu mer kan du rikta in dig på enbart vegetarisk snabbmat. Du kommer inte bara påbörja ett företagande utan gör också en insats för samhället.

Återvinning och miljötänk är helt i tiden. Det betyder att entreprenörer som startar upp verksamheter inom denna bransch får bättre förutsättningar att vidare utveckla sin verksamhet med tiden. Extra populärt är det att återvinna och samtidigt skapa något nytt. Nu finns det väskor av utslitna jeans, spegelramar från gamla fönster och ljuslyktor av syltburkar är bara några exempel på upcycling. Det var betydligt svårare att hitta för 5–10 år sedan. Tänk då vilka möjligheter det kommer finnas 5-10 år in i framtiden.

För att komma igång krävs inte mycket. Du behöver bara välja en företagsform som passar dig och registrera F-skatt. Sedan är du igång. Mer information om hur du gör för att registrera F-skatt hittar du här på vår sida.