Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Registrera F-skatt som asylsökande eller nyanländVad det betyder för ditt företag att registrera F-skatt som utlandsfödd

F-skatt är en typ av skatt där den som är företagare har genomgått en process för att få godkänt av myndigheterna att själv betala sina sociala avgifter och sin preliminärskatt. Om du går igenom processen och får uppehållstillstånd eller själv blir folkbokförd i Sverige medför det att du kan registrera ditt företag. När du registrerar företaget är det en vinst för dig att ansöka om att registrera F-skatt. Detta innebär att du som företagare får en stor fördel. Dina kunder och uppdragsgivare som anlitar dig och dina tjänster är själva inte är ansvariga för att betala sociala avgifter, kommunalskatt och statlig inkomstskatt.

Registrera F-skatt betyder alltså att fler kommer vilja anlita dig när din F-skatt blivit godkänd. Du blir en mer framgångsrik företagare när du väl vill starta eget. Allt detta stämmer för alla olika personer som vill starta företag i Sverige. Men processen i att registrera F-skatt skiljer sig från nyanlända, asylsökande och etablerade svenskar i den juridiska processen. Det är vanligaste som nyanländ och asylsökande är att registrera F-skatt som fysisk person och inte juridisk. Då det är en längre och mer komplicerad process.

De krav som finns på dig som vill registrera F-skatt för ditt företag

Det finns flertalet krav på dig som vill registrera F-skatt. I och med att det är till din fördel och ett förtroendeuppdrag som ges till dig krävs något för att utlåta ansvaret till företagaren. Som juridisk eller fysisk person krävs det att du inte bryter mot några av de villkor som anges vid tillfället när du ansökte om att registrera F-skatt under två års tid. Du som kommer från utlandet har alltså allt att vinna på att registrera F-skatt så fort som möjligt när du väl blivit klar med att registrera företag. Du måste minnas att du inte får ha någon större skuld. Varken från Sverige eller utlandet. Annars får du din F-skatt inte godkänd.

image
David Hagberg  1695 visningar
Senast uppdaterad: 3/21/2019 12:21 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile