Jag har läst och förstått dem allmänna villkoren och vår privacy policy

Ok

close

Kunskapsbas

Se alla artiklar

Chat support

Starta chatt

E-postsupport

Skicka meddelande

Öppningstider:
Mån-fre (09:00 - 17:00)

leveransgaranti
Leveransgaranti
Vi garanterar att samtliga dokument levereras inom 24h helgfria vardagar, om vi inte lever upp till det ersätter vi dig med en full återbetalning.

Kundnöjdhet

Antal Registreringar utförda
  • 1
  • 8
  • 2
  • 8
  • 9

Sekretesspolicy & Ansvarsfriskrivning

Sekretesspolicy
När du lägger din beställning hos oss, anger du din personliga information som ditt namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi behåller och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vår handel med dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon och e-post för att ge dig den service du förväntar dig av oss.
F-skatt.se kommer aldrig att dela din personliga information med tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till information som finns om dig.

Om dessa är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att informationen raderas genom att kontakta vår kundtjänst via e-post support@svenskbolagsformedling.se .

Ansvarsfriskrivning
Material som publiceras på F-skatt.se är endast avsett för allmän information och skall inte användas som professionell rådgivning. Det kan finnas risk för att innehållet inte är helt uppdaterat, uttömmande eller korrekt.

F-skatt.se ansvarar inte för och har inga förpliktelser för material på hemsidan och kan när som helst och utan meddelande, ändra, uppdatera, radera och/eller komplettera information, produkter eller tjänster på hemsidan. Eventuellt otillåtet användande av information på denna hemsida sker på användares egen risk.

Reklamation och Synpunkter
Vi på F-skatt.se värdesätter dina åsikter. Du kan enkelt kontakta oss för reklamation och synpunkter via vårt onlineformulär.

businessman