F-skatt på engelska

Här kan du som inte talar flytande svenska på ett lätt sätt förstå grunderna i att starta företag i Sverige. Du talar engelska och vill med dessa språkkunskaper bli företagare i Sverige. Hos oss får lära dig hur du ska göra för att starta upp ditt företag. Första steget är att registrera F-skatt. Det kan vi hjälpa dig att göra.


Det kan vara svårt att förstå hur du ska göra när du ska starta företag i Sverige. Vi vill ändra på det och hjälpa dig med att starta företag. Det ska vara lätt att starta företag även om du inte kan det svenska språket så bra.


När du ska starta företag i Sverige måste du registrera F-skatt och många gånger registrera företaget också. Men du kan ha ett eget företag bara du kan engelska. Du måste vara godkänd för F-skatt. Det betyder att du betalar dina skatter och avgifter i ditt företag. Det är viktigt. Men vi kan hjälpa dig med detta.


Du får din F-skattsedel genom en första kontakt med oss och vi hjälper dig förbereda alla dokument som krävs för att bli godkänd.


Vi bryr oss inte om hur goda svenska-kunskaper du har. Vi vill bara att du ska lyckas med att bli en duktig och framgångsrik företagare. Kontakta oss här så får du mer information om hur du kan bli godkänd för F-skatt.

Registrera dig för F-skatt

Registrera dig direkt online och kom igång med din F-skatt idag. Vi levererar dokument till dig inom 24 timmar! Vi hjälper dig även att registrera dig för moms och som arbetsgivare. Endast 1499 kronor.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile