Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Registerutdrag när du ska registrera F-skatt

När registrering av F-skatt är genomförd skickar Skatteverket ut ett registerutdrag till dig. Av registerutdraget framgår det om du eller företaget är godkänd för F-skatt eller godkänd för F-skatt med villkor, så kallad FA-skatt. Av utdraget framgår också huruvida du eller ditt företag är momsregistrerad och/eller registrerad som arbetsgivare. Detta utdrag gäller tills vidare.

Men eftersom utdraget gäller tillsvidare skickas inte heller ut något nytt registerutdrag förrän en registrering ändras eller avslutas. Du har också möjligheten att när som helst begära att få ett nytt registerutdrag från Skatteverket utskickat till dig.


Registerutdraget som Skatteverket skickar ut till dig visar vilka uppgifter Skatteverket har om ditt företag i sina register. Detta utdrag kan du använda dig av i dina kontakter med uppdragsgivare eftersom det visar de registreringar som är aktuella för just dig och företaget i fråga.

Om du fortfarande tycker det känns oklart vad registerutdrag eller F-skatt är och vill veta mer om detta så kan du läsa mer här på vår sida, här det finns många goda råd att få från kunniga experter på området.