Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Prisvärd rådgivning om att registrera F-skatt

När du ska starta företag måste du också registrera F-skatt. Det betyder att du är ansvarig för att betala de skatter och avgifter som ska betalas när du är företagare. Denna registrering görs hos svenska myndigheter och det finns goda möjligheter att göra denna på rätt sätt. Det finns expert-kunskap att få om just registrering av F-skatt.

Kostnader är något som många företagare kämpar med att täcka i början av sitt företagande. Men när det kommer till F-skatt är detta inte ett ekonomiskt problem i samma omfattning. Om du söker hjälp med att registrera F-skatt via f-skatt.se kan du få mycket prisvärd rådgivning i början av ditt företags historia. Det hjälper dig att få en bra start på verksamheten.

Men du får inte glömma av denna registrering. Det kan sluta mycket illa i så fall. Oavsett vilken företagsform du ska starta upp måste du registrera F-skatt eller F-skatt med villkor. Men vad är då F-skatt med villkor? F-skatt med villkor kallas ofta FA-skatt och innebär att du inte bara driver en egen verksamhet. Du är anställd också. 


Obligatorisk registrering

Registreringen är alltså obligatorisk oavsett om du ska starta en enskild firma eller någon form av bolag. Om du ska starta enskild firma brukar vanligtvis dessutom ingen annan form av registrering behövas. Om du ska starta bolag ska bolaget vara registrerat hos myndigheterna med bolagsnamnet.

Du som ska starta företag bör tänka på att det är viktigt att få en bra start på verksamheten. Du vill inte få krångel med byråkrati eller massor av pappersarbete i början. Du ska trots allt vara den som tjänar pengar i företaget. Inte den som sitter med massor av administrativa uppgifter. Det är därför smart att använda sig av professionell rådgivning redan från början. Det ökar dina chanser att lyckas som företagare.

image
David Hagberg  1701 visningar
Senast uppdaterad: 8/15/2020 10:36 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile