Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

Starta företag lättstartat inom städ

Städbranschen visar en tydlig och positiv trend i Sverige idag. Inte minst tack vare tillgången på RUT-tjänster som har kommit det senaste decenniet. Det är också en bransch som kräver lite startkapital, vilket gör det lätt att starta upp som entreprenör. Har du en dammsugare och en flaska fönsterputs är du som ska starta företag i stort sett redan igång.

Men kunderna måste du fortfarande hitta någonstans. Du måste sälja dina tjänster till någon. En möjlighet är att försöka nå ut med annonser på den lokala annonsmarknaden. Denna möjlighet finns också i sociala medier. Välj ut några relevanta Facebookgrupper till exempel. Du kan också skapa broschyrer som presenterar dina tjänster. Därefter går du runt och distribuerar broschyrerna från dörr till dörr. Gör det i de bostadsområden där du skulle vilja erbjuda dina tjänster. På många orter finns möjligheten att besöka frukostmöten och andra affärsnätverk. Det är ett tillfälle som du inte får missa. Om du har tur lyckas du få en företagskund.


Försäkra dig om att dina tjänster är i toppskick när du ska starta företag

Om du vill polera till dina tjänster ytterligare och visa upp dem ännu tydligare kan det vara en god idé att du nischar dig. Du kan hitta din egen nisch för att utmärka dig från konkurrenter. I städbranschen förekommer mycket kemikalier och miljövänligt är en mycket populär trend bland kunderna. Något som många är villiga att betala en hel del extra för. Ta ett sådant tillfälle i akt och utnyttja det. Du kan också utveckla din verksamhet till att erbjuda andra städtjänster. Om inte annat kan det komma med tiden. Kontorsstädning, industristädning, eller så kan du specialisera dig på att rengöra mattor, fönster eller garage är olika sätt att ta nästa steg i verksamheten. Möjligheterna är många.

Vad är RUT och F-skatt?

Vad innebär då förmånerna med RUT-avdraget? Jo det gör det enklare att skaffa kunder på den privata marknaden. Kunden kan nämligen dra av halva kostnaden från din faktura. Detta är något som långt ifrån alla branscher kan utnyttja för att attrahera nya kunder.

Men även om kräver lite för att komma igång måste du ändå registrera F-skatt så att du betalar dina skatter och avgifter. Det ger dig dessutom möjlighet att skriva ut att du har F-skatt när du ska fakturera någon av dina kunder. Du som vill ha hjälp med din F-skatt kan vända dig till Svensk bolagsförmedling. De ger dig dessutom rådgivning om hur du kommer igång med din verksamhet. Du får hjälp med din F-skatt här.

image
David Hagberg  1710 visningar
Senast uppdaterad: 8/15/2020 10:27 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile