Registrera dig för F-Skatt

Beställ på mindre än 5 minuter.
Vi levererar ansökan till dig samma dag!
Endast 1995 + moms.

  • Rekordsnabb registrering
  • Låg preliminärskatt första året
  • Ärendehandläggning hos Skatteverket
  • Uppstartssamtal med rådgivare

Fyll i dina uppgifter

Har du ett bolag registrerat idag?

F-skatt på engelska

Här kan du som inte talar flytande svenska på ett lätt sätt förstå grunderna i att starta företag i Sverige. Du talar engelska och vill med dessa språkkunskaper bli företagare i Sverige. Hos oss får lära dig hur du ska göra för att starta upp ditt företag. Första steget är att registrera F-skatt. Det kan vi hjälpa dig att göra.


Det kan vara svårt att förstå hur du ska göra när du ska starta företag i Sverige. Vi vill ändra på det och hjälpa dig med att starta företag. Det ska vara lätt att starta företag även om du inte kan det svenska språket så bra.


När du ska starta företag i Sverige måste du registrera F-skatt och många gånger registrera företaget också. Men du kan ha ett eget företag bara du kan engelska. Du måste vara godkänd för F-skatt. Det betyder att du betalar dina skatter och avgifter i ditt företag. Det är viktigt. Men vi kan hjälpa dig med detta.


Du får din F-skattsedel genom en första kontakt med oss och vi hjälper dig förbereda alla dokument som krävs för att bli godkänd.


Vi bryr oss inte om hur goda svenska-kunskaper du har. Vi vill bara att du ska lyckas med att bli en duktig och framgångsrik företagare. Kontakta oss här så får du mer information om hur du kan bli godkänd för F-skatt.

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile