Jag har läst och förstått dem allmänna villkoren och vår privacy policy

Ok

close

Kunskapsbas

Se alla artiklar

Chat support

Starta chatt

E-postsupport

Skicka meddelande

Öppningstider:
Mån-fre (09:30 - 17:00)

leveransgaranti
Leveransgaranti
Vi garanterar att samtliga dokument levereras inom 24h helgfria vardagar, om vi inte lever upp till det ersätter vi dig med en full återbetalning.

Kundnöjdhet

Antal Registreringar utförda
  • 1
  • 9
  • 2
  • 7
  • 9

Vad kostar F-skatt?

Alla som har startat företag vet att det kostar pengar. När du hör ordet F-skatt går dina tankar kanske direkt på att betala skatt och att något innebär en kostnad för dig och din verksamhet. Det är inte någon rolig tanke. Men när du funderar på hur mycket en F-skattsedel kostar dig kan vi ge dig ett glädjande besked. Du kan vara lugn.


Att ansöka om godkännande för F-skatt genom oss kostar endast 1499 kronor. Dessutom är det inte det enda som vi kan hjälpa dig med. För 1499 kan du ansöka om godkännande för F-skatt, momsregistrering och arbetsgivarregistrering. Vi kan hjälpa dig med detta. Du ska få en bra start med ditt företag.


Att bli godkänd för F-skatt är oftast det enda som behövs för att du ska kunna starta din verksamhet. Det kan vi hjälpa dig med. Att du har F-skatt betyder i all sin enkelhet att du själv betalar dina skatter och avgifter.

REGISTRERA DIG FÖR F-SKATT
businessman